Honlapkészítés

Honlap tervezés és készítés

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a honlapkészítés és weboldal készítés szolgáltatásunkkal tökéletesen ki tudjuk szolgálni a honlapunkra látogatókat, így ha valaki honlapot akar készíttetni, akkor a legtökéletesebb helyen jár.

Webdesign

Webdesign, tervezés kivitelezés

Másodlagos tevékenységünk a honlapkészítés után a webdesign, hiszen a két webes kifejezés szoros kapcsolatban áll egymással az internetes tervezés másszóval design és web készítés területén.

WEBDESIGN - Tippek és Trükkök, kezdéshez

Hogyan állítsuk be a fontokat a honlapon?

A szövegek betűfajtájának beállítása fontos a honlapon. Könnyen megoldható ez a FACE tulajdonság beillesztésével a <FONT> elembe a lenti minta alapján.

<FONT FACE="Helvetica, Times New Roman, Arial">

Ennek az elemnek a szöveg előtt kell elhelyezkednie. Több betűtípus is beállítható, a böngésző megpróbálja mindegyikkel megjeleníteni a szöveget a felsorolás sorrendjében, ha talál olyan típust a látogató számítógépén, akkor nem keres tovább, hanem azzal fogja megjeleníteni a szöveget a weboldalunkon.

Ez egy régi Internet Explorer elem, de ma már minden böngésző ismeri és HTML alapnak számít. A fontok lehetséges, hogy nem fognak tökéletesen látszani, ha a látogató más nyelvezetet használ a honlapunk böngészésekor. Például, ha magyar szöveget írunk a honlapunkra, akkor hiába állítjuk be a font fajtáját egy kóreai számítógépen nem fog rendesen látszani, ezt a problémát nem fogja tudni orvosolni a FACE tulajdonság az olyan gépeken, ahol különböző nyelvi beállítások vannak. Ha tudjuk, hogy a legtöbb látogatónk egyféle nyelvi beállítást alkalmaz, akkor nyugodtan használjunk speciális fontokat, de ellenkező esetben használjunk alap fontokat (FONT FACE="Arial, Times New Roman, Verdana"), ezek használatával csökkenthetjük a weboldalunk hibáit.

Van egy másik megoldás a fontok kezelésére, ami sokkal komplikáltabb. Ez a Stíluslapok használatával érhető el. De ezekről később ;-)

Tartalom

Legutóbbi munkáink

Honlapkészítés

www.elmenyek.hu

honlapkészítés referencia képekMonty Programszervező Iroda honlapjának tervezése és készítése.

további referenciák...

Honlap felületterv készítés, RTML

www.h2oproshop.com

honlapkészítés referencia képek - h2oproshop.comAmerikai Yahoo! StoreTM oldal vágása, HTML konvertálása és RTML programozása.

további referenciák...
© VargaBetű Bt. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés, webdesign

websas.hu
Google PageRank
Magyar Honlap Linkek Hun-Web Linkek