Honlapkészítés

Honlap tervezés és készítés

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy a honlapkészítés és weboldal készítés szolgáltatásunkkal tökéletesen ki tudjuk szolgálni a honlapunkra látogatókat, így ha valaki honlapot akar készíttetni, akkor a legtökéletesebb helyen jár.

Webdesign

Webdesign, tervezés kivitelezés

Másodlagos tevékenységünk a honlapkészítés után a webdesign, hiszen a két webes kifejezés szoros kapcsolatban áll egymással az internetes tervezés másszóval design és web készítés területén.

Üdvözöljük a honlapkészítés honlapján! - Cégünkről bővebben

Köszönjük, hogy megtisztel látogatásával!

Engedje meg, hogy pár szóban bemutassuk, hogy mit és hogyan érünk illetve értünk el az internetes honlapkészítésben. Cégünk alapelve, hogy minőségi honlapokat készítsünk mérsékelt árakon. Ezt csak úgy tudjuk elérni, ha ügyfeleink teljes mértékben elégedettek szolgáltatásainkal és bármikor visszatérnek hozzánk, ha segítségre van szükségük, internetes problémáik megoldásában. Tudjuk, hogy megrendelőink célja igazából nem a honlap elkészítése, hanem az általa generált haszon realizálása, és ennek érdekében a leghatékonyabban állítjuk össze a weboldalt a piaci elvárások figyelembe vételével.

Amennyiben az Ön látogatásának célja, hogy honlapot szeretne, kérjük böngéssze át oldalainkat, hogy minél több kérdésére kapjon választ mielőtt eldöntené, hogy mire is van igazán szüksége. Az általunk fontosnak tartott kérdéseket a webdesign menüpontban találja, meg. Ha ezeken a kérdéseken végig megy és választ ad magának, el fogja tudni dönteni, hogy milyen jellegű honlapot fog megrendelni.
Ha további kérdései vannak, illetve megoldásra váró internetes problémái merültek fel, úgy keresse kollégáinkat a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken. Képzett munkatársaink megpróbálnak segíteni a honlapjának készítésében felmerült bármilyen kérdéseire.

Örülünk, hogy cégünk felkeltette érdeklődését és reméljük, nálunk megtalálja a problémája megoldását. Cégünk 1994-ben alakult. Elsődleges tevékenységünk a könyvelés, adótanácsadás lett. Mivel tagjaink érdeklődési köre erősen húzott a számítástechnikához és annak rejtelmeihez, ezért nemsokára felvettük az ezen tevékenységek végzéséhez szükséges tevékenységi köröket.

Foglalkoztunk egyedi programok készítésével, számítógépek és alkatrészeik kereskedelmével, javítással, hálózatok építésével, de végül kikötöttünk az Internet adta lehetőségek kihasználásánál.

Jelenlegi tevékenységünk fő irányvonala a professzionális internetes honlapkészítés, tervezése, karbantartása. Sok más vállalkozásnak dolgozunk be grafikai tervezéssel, adatbázis rendszerek programozásával. Ilyenek például: Med-Pc Bt. - a DomainABC hivatalos forgalmazója, Infoteam '95 Kft. és jelenleg egy amerikai cég (Y-Times Publications Llc.) állandó grafikai tervezőjeként is tevékenykedünk.

Tartalom

Legutóbbi munkáink

Honlapkészítés

www.elmenyek.hu

honlapkészítés referencia képekMonty Programszervező Iroda honlapjának tervezése és készítése.

további referenciák...

Honlap felületterv készítés, RTML

www.h2oproshop.com

honlapkészítés referencia képek - h2oproshop.comAmerikai Yahoo! StoreTM oldal vágása, HTML konvertálása és RTML programozása.

további referenciák...
© VargaBetű Bt. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés, webdesign

websas.hu
Google PageRank
Magyar Honlap Linkek Hun-Web Linkek